Thuis

Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

China Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd. certificaten
Dit is een fantastisch sourcing platform, de attente dienst en een goede kwaliteitsproduct.

—— Michael

Op tijd levering. En de steun is goed en snel.

—— Weree van Daniel

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
ontvangstgebied werkplaats
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Merken : okystar
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 50% - 60%

PRODUCTEN EN DE DIENSTEN

        Ons bedrijf is een belangrijke leverancier in China gespecialiseerd in het Systeem van de Huisautomatisering. Wij hebben automatiseringsbewerker, die modules (DALI, 0-10V en Triac) verduisteren, sensoren en touch screen, enz. Onze producten gebruiken wijd in: Woon, Commercieel, Industrieel, Architecturaal, Vermaak, Recreatief, Gezondheidszorg en Onderwijs.
Wij hebben technische ondersteuningteam voor pre-sales de dienst evenals na de verkoopdiensten. Wij leveren OEM en ODM de dienst, hoogte - de kwaliteitsproducten zullen slechts verstrekken.

 

 

 

Marketing 

        Ons bedrijf is geëngageerd om nieuwe producten voor beter gebruik te ontwikkelen. De milieuvriendelijke en kostenbesparing is ons doel. Met nieuwe technologie, hebben wij overvloeds goede terugkoppeling van onze klanten. En tot dusver, onze loyale en potentiële klanten over de hele wereld met inbegrip van de V.S., sommige landen van Europa en landen van Azië. Wij pogen het beste aan klanten te verstrekken aangezien wij konden.

 

 

Ondernemingsvisie

         Het geloof van Okystar is: De „controle de lichten, controleert het leven.“ en ons doel is „Touch screen, raakt de wereld“ wij altijd ons beste proberen om de beste diensten en de concurrerendste prijzen met hoogte aan te bieden - de kwaliteitsgoederen voor onze klant, het zijn de manier wij onze klanten en markt winnen.

 

 

 

Productiviteit

          Wij zijn één van de pioniers binnenlandse ondernemingen die verschillende het verduisteren methodes beheersen. Onze fabriek kan modules veroorzaken groter dan 1000pcs elke dag. Het fabriekspersoneel is bekwaam. Elk van onze producten heeft een bepaalde hoeveelheid voorraad. De leveringssnelheid en de verpakkingssnelheid zijn volledig gewaarborgd. Wij hebben honderden intellectuele eigendom bereikt.

 

 

Voordelen

       Okystartechnologie heeft honderden momenteel voorname octrooien; de elk van onze LEIDENE schermen hebben CCC, FCC, Ce, EMC, UL, ROHS en andere internationale gebiedende certificatie overgegaan. Onze producten worden gemaakt van het kabinet van de koolstofvezel (internationale belangrijke technologie); het is milieuvriendelijke en milieu beschermende producten. Wat meer, de uitstekendste aspecten van onze producten is zijn lichtgewicht, uiterst dun, transparant en hoog - dichtheid; het gewicht is over één derde en de dikte is over één vijfde in vergelijking met de producten in onze industrie. Bovendien is zijn het installeren structuur geschikt want snel assembleer en demonteer (één zesdetijd van de schermen van ander bedrijf). Na jaren van R&D-het werk, zijn onze producten de leider op huur LEIDEN het schermgebied geworden.


Technische sterkte
        Tijdens productie en vóór verzending, is elke één van onze producten ging door zeer het strikte professionele testen de optimale kwaliteit en de uitstekende prestaties van het product verzekeren. Bovendien heeft het bedrijf ook dochterondernemingen wordt toegewijd aan R&D en de productie van ceramische isolatie en de verzegelende wasmachine, dit is niet alleen goed voor onze kwaliteitscontrole van grondstof, maar ook goed voor onze controle van de gehele productiekost om het de concurrentievoordeel van de producten van het bedrijf in de wereldmarkt te verhogen.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. coco

Tel.: 86-755-23578860

Fax: 86-755-23578860

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)